Elektriker I Offert

{Elektriker I Offert},{Enhagsvägen 7, 183 40 Täby
Enhagsvägen 7, 183 40 Täby 183 40 Stockholm, Täby
Phone: 08-550 043 33
Elektriker upplands väsby följer strömmen på allvar - Elektriker I Offert

Elektriker upplands väsby följer strömmen på allvar

Att finna en pålitlig elektriker som utför sitt jobb på ett utmärkt och klanderfritt sätt kan tyvärr vara svårt i dagens samhälle. Det finns gott om duktiga elektriker, men det har blivit mer och mer vanligt att den elektriker som du har anlitat är inte alls en skicklig och kunnig elektriker. I dag kan vem som helst kalla sig för elektriker och utföra arbeten som lätt kan bli till en tickande bomb. Att arbeta med ström är ett synnerligen allvarligt och seriöst arbete som kräver sin kunskap. Vi från elektriker upplands väsby erbjuder alltid våra kunder elektriker som har erfarenhet, och som har ett genuint intresse  för sitt arbete. Det är trygghet för dig som anlitar oss. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda med våran service. När en kund känner sig nöjd och vill att vi ska återkomma i andra arbeten och när kunder rekommenderar oss vidare till vänner och grannar för att lösa deras problem med elen, så ser vi från elektriker upplands väsby det som ett kvitto på att vi har utfört ett utmärkt arbete med våra duktiga och behöriga elektriker.

Du tar kontrollen över elen

Det är du som har hela ansvaret för att elen är trygg och säker i ditt hus. Om du bor i en hyresrätt har du också ansvar för att elen ska hålla måttet. Man har utfört en hårresande statistik att obehöriga elektriker har bidragit till över 6000 bränder i vårat land. Människor har fått sätta sina liv på spel och blivit allvarligt skadade i bränder som är direkt relaterade till felaktiga elarbeten. Det har till och med gott så långt att människor har fått sätta sina liv till följd av detta.

Du har ett personligt ansvar att verkligen göra en undersökning på om den elektriker firma som du väljer att anlita är seriös och har behöriga elektriker. Det kan verka jobbigt att man måste utföra såna granskande arbeten bara för att få hjälp med strömmen där hemma. Men du kommer att tjäna på det i det långa loppet. Om en obehörig elektriker får tillgång till ditt hem och gör felkopplingar eller andra bristande fel så kommer du vara den som blir lidande i slutändan. I värsta fall kommer nåt att börja att brinna. Det är inte något som någon vill vara med om. Så det är bäst att gardera sig genom att gå igenom vilka referenser som elfirman har och gärna se efter på nätet om tidigare kunder har haft goda erfarenheter. Då kanske du också får en fingervisning om elfirman håller sina tider och om bemötandet har varit gott. En seriös elfirma utför inte bara ett gott arbete utan man respekterar sina kunder och försöker att hålla alla sina arbeten inom en viss tidsram.

Ta alltid reda på om det finns en behörig elinstallatör hos den firma som du vill ha. Det är också bra att skriva ett avtal på det arbetet som ska göras. Vi från elektriker upplands väsby följer alla föreskrifter om alla elarbeten och vi lyssnar på vad du som kund vill ha hjälp med.

Bli nu inte avskräckt för att du måste göra en kontroll av elfirmor som ska hjälpa dig. Så då kanske du börjar att fundera lite smått på att bli en hobbyelektriker. Det är absolut ingen god tanke, utan satsa hellre på att finna en elfirma som elektriker i upplands väsby som gör både ditt liv enklare och säkrare.

elektriker upplands väsby

elektriker upplands väsby

Sök i registret

När du anlitar en elektriker är det allra viktigaste att veta att din framtida elektriker är behörig. Det innebär att han eller hon ska ha en behörighet som är utfärdad av Elsäkerhetsverket. Denna elektriker kallas då för att man är en elinstallatör. Det finns elektriker som bara har fokus på att göra elinstallationer till privata människor och företag. Då brukar den elektriker ha en kollega som är en behörig elinstallatör vid sin sida. Då ska den behöriga elinstallatören försäkra sig om att allt arbete har gjorts rätt. När denna kontroll är utförd har du som kund rätt i att få ett avtal på om att jobbet har skett under Elsäkerhetsverkets bestämmelser.

Om du känner dig det minsta osäker på om elfirman inte är seriös kan du besöka Elsäkerhetsverket hemsida och du kan söka i deras stora register. Enligt en ny lag för 2017 ska alla elfirmor som arbetar på ett seriöst och tryggt sätt vara med på detta register. Så då blir det enklare för alla att kontrollera om din elektriker är behörig.

Med elektriker i upplands väsby kan du känna dig säker på att strömmen tas på allvar. Ett kvitto på att du tar ansvar för din el blir att anlita oss nästa gång du får problem med elen.