Elektriker I Offert

{Elektriker I Offert},{Enhagsvägen 7, 183 40 Täby
Enhagsvägen 7, 183 40 Täby 183 40 Stockholm, Täby
Phone: 08-550 043 33
Elektriker kungsholmen säkrar din vardag - Elektriker I Offert

Elektriker kungsholmen säkrar din vardag

Din el i ditt hem ska vara trygg, så att du inte blir inräknad i statistiken över bränder som har direkt samband med att du har anlitat fel elfirma med obehöriga elektriker. Det är därför viktigt för dig som kund att du tar referenser på den elfirman som du ska anlita. Fråga alltid om det finns en behörig elinstallatör som kan se över det som du behöver få hjälp med. Vi från elektriker kungsholmen tar strömmen på allvar och vi har duktiga och behöriga elinstallatörer som är redo att lösa dina problem.

Du som privatperson har alltid ansvar över att din ström ska fungera därhemma. Om du bor i ett hus så är du personligen ansvarig för att allt ska vara tryggt.

Gör livet säkert för dom små

Gör ditt hem så problemfritt som möjligt tillsammans med elektriker kungsholmen.

Se alltid till först att elektriska apparater som du behöver är CE-märkta. Det är en garanti på att apparaten är noggrant testad för att kunna klara av att hålla. Annars kan det finnas risker för att den elektriska apparat som du har köpt kan komma från en tillverkare som inte ser sitt ansvar över att inte tillverka säkra saker, som bara resulterar i att den kommer att gå sönder. Det värsta som kan hända då är att det börja att brinna.

Elektriker  kungsholmen

Elektriker kungsholmen

 

Om det finns barn i familjen är det desto mer viktigt att barnens elektriska leksaker är ordentligt  CE-märkta. Små barn gillar att utforska sin omgivning och tycker det är intressant att leka med lösa sladdar och kontakter. Ta bort alla sådana lösa sladdar och petskydda alla elkontakter så att ditt barn blir trygg. Det är också viktigt att du skyddar dina grenuttag så att barnet inte kommer till skada. Många barn tycker att det är väldigt spännande att leka i köket. Där lurar många elektriska faror och den värsta är nog spisen. Utrusta din spis så att den blir barnsäker. Det skulle då bli aktuellt med att installera in vredspärrar på spisen och ett överhettningsskydd.

Dra ut alla sladdar efter du har använt dom och lägg gärna sladdarna på en hög nivå, så att barnet inte kan komma åt dom lättare. Ett smart knep för att undvika långa sladdar överallt är att låta en elektriker från elektriker kungsholmen  att installera några flera eluttag. Gärna ser vi att du också installerar en jordfelsbrytare, om du inte redan har en sådan. Det är det allra bästa skyddet för dig och din familj.

Enkla tips

Det som du själv får göra som privatperson med elen är givetvis enkla saker som att byta glödlampor och installera och se till att dina elektriska apparater fungerar som dom ska.

Tänk på att glödlampor ibland kan bli väldigt varma, så att du inte har brännbart material i närheten av varma lampor. Vissa lampor tål bara en mindre effekt på glödlampa så det är viktigt att du matchar rätt så att du inte riskerar överhettning. Om dina lampor skulle börja att blinka i tid och otid så är det inte ett spöke som hemsöker dig, utan det handlar om glappkontakt. Ta genast kontakt med elektriker i kungsholmen  som kommer att hjälpa till att din ström slutar att blinka.

När du själv ska fixa någonting med strömmen så ta som god vana att alltid slå av elen först, även när du ska byta en glödlampa. Det kan bli farligt annars och du kan lätt få elektriska stötar annars. När du ska kontrollera din fasta ström så slå alltid av huvudströmbrytaren eller avlägsna proppar. Om oturen har varit framme och du har sladdar eller eluttag som är trasiga, måste du vända dig till en behörig elinstallatör som gör jobbet för dig. Detta är inget arbete för dig som privatperson att klara av själv. När du renoverar om och ska installera golvvärme så måste du alltid kontakta en behörig elektriker som hjälper dig med så att det blir ett skadefritt och säker installation.

Om du skulle känna dig det minsta osäker på din el och vad som man får göra själv och vad som en elektriker kan göra för att få ditt liv ljusare och säkrare, så kontakta elektriker kungsholmen som kan hjälpa dig med att få ett tryggare liv.