Elektriker I Offert

{Elektriker I Offert},{Enhagsvägen 7, 183 40 Täby
Enhagsvägen 7, 183 40 Täby 183 40 Stockholm, Täby
Phone: 08-550 043 33
Bättre säkerhet med el - Elektriker I Offert

Bättre säkerhet med el

En elektrikers arbete
August 30, 2017
Detta ska du göra innan du anlitar en elektriker
August 30, 2017

När de flesta tycker om elektriska staket, föreställer de sig något som används för att kontrollera djur. Det elektrifierade staketet håller djur (boskap, hundar etc.) i, håller rovdjur (vargar, björnar etc.) ute, eller båda. Även om detta är en mycket vanlig användning enligt  Elektriker solna, kan elektrifierad fäktning också användas för att skydda kommersiella och bostadsbyggnader.

Det är rätt, när det gäller att stoppa inbrott, finns elektriska säkerhets hegn som ett alternativ till taggtråd eller rakhyvlar. En snabb Google-sökning med nyckelordet “elektrisk säkerhet stängsel” tog upp webbplatser för flera företag som säljer elektrifierade fäktning system speciellt utformade för att hålla ut människor.

Flera webbplatser som till exempel https://www.elektrikerioffert.se/elektriker-stockholm/   insisterar på att elektriska staket har många fördelar jämfört med taggtråd och rakblad. Elektriska staket är förmodligen lättare att bygga, lättare att underhålla, lägre kostnad och mer mångsidig. Den punkt som oftast upprepas är dock att elektrisk fäktning är både en säkrare och en effektivare avskräckande än taggtråd eller rakblad. Låter galet, eller hur? El är ett säkrare alternativ? Det är lätt att se hur det kan vara mer effektivt att hålla folk från att bryta sig in i din egendom. Att vara elektro citerad gör vanligtvis att folk tänker två gånger om att försöka korsa ett staket.

Men är det säkrare?

Tja, det kan faktiskt vara korrekt. För att förstå hur de kunde göra detta påstående måste vi titta på hur elektriska säkerhets hegn fungerar. För det första är elen som rör sig genom fönstret inte densamma som den ström som strömmar genom ledningarna eller ur vägguttaget. Det är inställt på chock men inte allvarligt skadad eller dödad. För det andra sänds elen genom tråden i korta pulser snarare än att strömma kontinuerligt. Denna typ av fäktning undviker också ett av de stora problemen med taggtråd . Medan det förstås att detta är en del av rakhyvlar ens punkt, har konceptet att inkräktare kan stoppas utan skada definitivt en viss överklagande.

Men innan du går och berättar för alla dina vänner att investera i elektriska stängsel för sina egenskaper, finns det några saker att tänka på. Eftersom vi på Elektriker bromma som arbetar med elektricitet, bör den här typen av stängsel hållas fri från växter. Vid torra förhållanden har fästningen möjlighet att starta bränder om det kommer i kontakt med torrt gräs eller träd. Vid våta förhållanden kan övervuxna växter tömma laddningen eller korta ut staketet. Staketet måste installeras ordentligt eller det kan fungera eller fungera inte alls. Och närvaron av ett elstängsel kan sakta ner svarstiderna för räddningstjänsten.

Så vad betyder detta för elektriker?

Tja, elskydd skyddar elektricitet anser Elektriker uppsala. Som elektriker är detta ditt kompetensområde. Fastighetsägare kan ringa till dig för hjälp med installation, underhåll eller till och med uppgradering av ett elstängsel. På det hela taget är elektrisk fäktning för bostads- och kommersiella byggnader mer komplex än den elektriska fäktningen som används för boskap. Ofta har elektriska säkerhetshegn anslutna enheter som övervakar spänningen i staketet och larm som går av om stängslet äventyras. Korrekt inrättande av ett sådant system kräver någon som känner till sin väg kring elektriska ledningar.

Användningen av elektriska säkerhets hägn för att skydda kommersiella och bostadsbyggnader ger möjlighet till elektriker. Det finns en efterfrågan på denna produkt, vilket innebär att det finns en efterfrågan på alla tjänster som är relaterade till konfigurering och underhåll. Vem vet? Nästa gång någon tänker på att lägga upp ett elstängsel runt sin plats, kan det vara du som ringer upp elektrikeren.